WE SOME GO GETTERS SETTING NEIGHBORHOOD TRENDS SHOW SPLITTERS

 
En av mina favoriter är den vida byxan med hög midja, gärna en crêpebindning för finare/tyngre fall. Från trikå och bomull till siden och satäng. Alla material är tillåtna, förutom jeans.
 
Poolturkos, fuchsia, citrongult och aprikos. Nu gäller monokromt efter all mönstermani i höstas. Satsa på ett par vida brallor i ljus aprikos och en topp i samma färgskala men annan nyans. Bryt av med en mönstrad hatt samt stora kattbrillor och är du klar att rocka stan. Ta med dej en flickig liten clutch i stil med The Great Gatsby filmen för att få plats med allt men fortfarande se chic ut.
I sommar gäller inte lager på lager, den trenden är inte kvar, inhandla istället en tunn bomberjacka i djungelmönster att slänga över axlarna när det blir för kallt eller dina axlar skymtar samma färg som tomater.
Om brallor inte är din grej kan du köra på en klänning. Mini, midi, maxi, även byxdressen i pyjamasformat är här. Allt funkar, tänk en orientalisk Twiggy som genomlider mönstermani a là randigt, rutigt och rörigt. Nu är mönstrena enklare och ser ut att ha ritats av sexåringar under lekstunden. Batik och spegelmönster håller i sig, men betydligt mer förenklade. Hoppas trendguiden hjälpte!

 
Flickig liten väska i The Great Gatsby stil. Hårdplast med överraskande detalj, helst monokrom i vita toner eller helt svart.
 

Kommentarer
Postat av: E L L I N E T T

sv; yes du har tur! den finns faktiskt i turkos! :)

http://cubus.com/sv/Dam/Kollektion/Kollektion/Badklader/712713333/

Svar: mihihihihihihihi awesome! Tack för tipset!
STRAYINDIAN

2013-05-14 @ 21:42:29
URL: http://ellinett.blogg.se
Postat av: alma

De röda byxorna var sjukt snygga!

2013-05-15 @ 00:25:51
URL: http://abraun.blogg.se
Postat av: Carolina - Beridare på Stall Assla

Hejsan, lust att göra ett bloglovinbyte? :)

2013-05-15 @ 11:01:59
URL: http://asslatjejerna.se
Postat av: alma

sv: Menade de röd/orange-mönstrade byxorna på bilden.

2013-05-15 @ 12:30:28
URL: http://abraun.blogg.se

COMMENT HERE:

NAME:
REMEMBER ME

E-MAIL: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

COMMENT:

TRACKBACK

Follow on Bloglovin