GOOD MORNIN' ON THIS DAY WE BECOME LEGENDARY

2013-04-30 10:07:00
RANDOM | COMMENTS: 11
Valborg betyder alltid fylla. Spelar ingen roll om du bor mitt i smeten eller på en äng i Kiruna. Valborg är alltid valborg. Om nu hela Sverige inte hade som mål att supa skallen av sig en gång om året så hade det ju varit smart att inte låta alla vara lediga på onsdag. Det är som upplagt för en bakisdag där man dejtar soffan och vänstrar med en pizza som du beställt via hemkörning bara för du är lat.
Moi alike, men det här året drar moi till Norrtälje istället för Valborgsfyllans största säte Uppsala.
Direkt efter skolan drar vi dit med dubbeldäckaren(awesome). Självklart sitter vi längst fram högst upp med knäna fulla av farbror donkens mat. Kanske blir att det kommer upp en oplanerad/opassande och allmänt dräggigt inlägg med matchande bild inpå småtimmarna ikväll.

LADIES PONIES AT THE TRACKS HA HA HA HA HA

2013-04-29 20:42:11
RANDOM | COMMENTS: 14
Hur klockren får man bli egentligen? Fan vilka sköna snubbar. Om nån av dem har flickvän som dyrkar beiber kan man ju lugnt säga att han är singel nu haha!

A GIRL'S BIKINIGUIDE TO THE SUMMER

2013-04-28 21:23:12
INSPIRATION | COMMENTS: 54
Med sommaren kommer solen, men även bikinisäsongen som inkluderar exponering av sina mindre charmiga delar, något alla vi som inte bor på gymmet fasar för varje år. Don't worry, bikiniskolan är här.
 
BigBoobs
Alla flickor med två bollar på bröstet med mer än honungsmelonsize kan räkna in sig själva i den här kategorin. Vad som gäller är att flytta fokus och samtidigt få stöd. Kör på halterneck eller vanliga axelband, bandeu är inte att rekommendera. Kör i stället på en flashig trosa i minimodel så kommer ingen stirra ner i ditt V i mitten.
 
Athletic
Har du den här kan du skatta dig lycklig, du passar i det mesta. Men hipstermodell på underdel får varenda människa att vända sig om av avund. I toppar passar du i princip allt.
 
Boyish
Föredrar du att vara platt som en pannkaka så shoppar du på ginatricot. Skippa det, H&M har bättre toppar för dig. Kör på en trekantsbikini i det minsta laget så mycket som din blygsamhet tillåter. En hög underdel ger dina former ett lyft inte ens kroppstrumpan kan ge.
 
Tummy
Det enda du behöver här är en underdel som går till midjan. Inte världens charmigaste bränna, men snubben i beachbaren kommer spana in din midja och ass hela kvällen innan ni drar på efterfest hos honom. Lyckosamma du passar även i dem flesta topparna.
 
Bootylicious
Att ha en bakdel som trotsar tyngdlagen kan ha sina föredelar. Många fler om du är latino eller mörkhyad. Om du är i blekaste laget får du nöja dej med att bli vrålstirrad på när du vänder dej om. Ingen har väl hört talas om en blek Kim Kardashian eller Beyonce. Kör därför på en lågt skuren underdel med tunna band. Flytta fokus till tuttarna med en vadderad halterneck à la fjortis style.
 
Happy summertime!

WISH I MAY, WISH I MIGHT FIND MY ONE TRUE LOVE TONIGHT

2013-04-28 13:46:00
RANDOM | COMMENTS: 6
Hola los muchachas, ser att ni hittat hit till mitt krypin. Namnet va Clara, coolaste bruden i staden Stockholm. Lana Del Reys största stalker med stenkoll på nuvarande/framtida trender. Vilket inte spelar roll, jag ignorerar dem totalt.
Turligt nog för er, annars skulle ni aldrig få se mina awesome(selfproclaimed) outfits med bohem/grunge/indian/gypsy/massa-smycken/hästskor/2hand/vintage stil. Finns inget mellanting med mej, det är allt eller inget so enjoooooyyy!
 
PS. Checka åsnan i bakgrunden, awesome

Follow on Bloglovin