SNEAKISH PEAKISH FASHION WEEK

2013-08-29 06:51:33
OUTFITS | COMMENTS: 2
 

WATCH OUT FOR THIS MENSWEAR ERIK BJERKESJÖ

2013-08-27 15:14:00
STYLEINFO | COMMENTS: 3
 
 
 

Inledde sthlmfashionweek med att jobba backstage hos nykomlingen Erik Bjerkesjö, man vill bara stoppa ner honom i fickan och ta med hem för att han är så gullig. Grymt fina skärningar på jackorna. Min kompis Lisen är syster till Erik och lyckades därifrån sno ett påklädargig. Efter den helt otroligt nervpirrande visningen var vi bjuda på efterfest hos Bernie's, som hör till Berns, och fick trippa uppför trapporna bakom det röda snöret och mysa på altanen i VIPen. Dag två inleds på McDonalds med Sanna och senare drar vi för att se Jean Paul Gaultier utställningen hos Arkitekturmuseeum/Designcentrum.


KNEEHIGH AUTUMN BOOTS ME NEED GIVE ME THE FORCE

2013-08-16 12:28:00
CRAVINGS, STYLEINFO, TRENDS | COMMENTS: 7
 
 
 
Kneehigh Megan Wedge 445 SEK -  Boohoo.com
 
Ett av mina måsten den här hösten är ett par knähöga stövlar att matcha med trenchcoat, XLjacka och en päls. Hittade dessa två när jag sökte igenom hela polyvore, bra spartips. Även om de är mer i förra årets stil så är dem ju så otroligt classy. Lägger huvet på sniskan och funderar på om man ska vara wild&crazy och köra på röda, eller lite torr och lagom svensk med svarta. Your choice?

CATCH ME DREAMS DURING THE NIGHT DARK JOHHNY BOY

2013-08-14 18:53:13
DIY, INTERIOR | COMMENTS: 31
 
 
 
 
Min laddare till datan har gått sönder och jag har inte råd att köpa en ny. Mucho sorrys för dålig bloggning, men jag vill hellre att ni ska få fina bilder på intressanta grejer istället för massa inspobilder från weheartit. Ovanför på bilderna ser ni iallafall en drömfångare jag gjorde till mitt rum, älskar att göra det så bohemiskt mysigt och självklart med en massa lyktor. Fångaren är längre än vad jag är, höjdkomplexet smyger sej på. Fast jag kan alltid bota det med högklackat, skulle ni vilja se en tutorial på den här drömfångaren?

ART DECO AUTUMN COME ALIVE

2013-08-06 16:24:00
STYLEINFO, TRENDS | COMMENTS: 15

Kikade precis in på H&M's press sida och hittade lite fina kommande höstnyheter. Allt ser mycket Art Deco inspirerat ut, blandat med androgynt 20-tal. Varenda modehus har hakat på de extravaganta åratalets trender efter Leo's otroliga insatsen i The Great Gatsby. Om ni inte har läst kultboken innan filmen har ni allt missat något. Men ni där ute som missat Art Deco stilen kan den sammanfattas ganska enkelt med svart som bas blandat med guld, enkla raka mönster och överraskande materialval. Det är väldigt classy rich bitch med en släng av hard chic. Själv är jag helt galen i byxorna, love.

Follow on Bloglovin