RAWWRRR I'MMA TIGER MUTHAFUCKA JUST KIDDIN' I'M HUNGRY

2013-05-27 21:14:00
RANDOM | COMMENTS: 4
http://picasion.com/i/1TJaJ/

Mina katter beter sej som människor.....störda stalkermänniskor.

COLD SUMMER NIGHT MIDJULY WHEN YOU AND I WERE FOREVER WILD

2013-05-26 19:52:39
OUTFITS | COMMENTS: 4
 
 
 
 
 
shirt - åhlèns / shorts - Levi's 501 / shoes - scorett / bag& necklace& bracelets - flea market / earrings - bikbok /  belt - borrowed from a friend

10 dagar till studenten. Rena rama Project Runway i skolan, nångång måste jag spela in o klippa ihop innan vi går ut så ni får se allt kul, kaos, the love, drama, mönsterritning, sömnad, tyg, damp, 9gag, klippning & randomness. Love y'all guys!

HAPPY MOTHERS DAY I'M YOUR SLAVE TODAY

2013-05-26 11:37:40
RANDOM | COMMENTS: 2
Firar mors dag ute i Sigtuna med syster och picnic, vad ska ni göra på mammas dag?

FOUR WHITE FAVORITES FOR ALL WHO CAN'T STITCH & SEW

2013-05-23 10:44:00
| COMMENTS: 3
Känner mej inspirerad när jag sitter och syr på min studentklänning. Tänkte att ni där ute som oxå tar studenten inte ville gå nakna. Men alla kan ju inte fixa sin själv så här kommer några snygga från asos. Är just nu väldigt inne på virkat, halterneck, öpenrygg och spetsar. Coolness overload.

A WHITE STUDENT DRESS AS GRANDMA WISHED FOR

2013-05-22 20:18:19
CREATIONS | COMMENTS: 0
Här är den utlovade sneakpeaken på klänningen, kommer spendera hela kvällen med att sy fast ännu mera pärlor. Var på anställningsintervju idag, skulle till Östermalmstorg, men råkade åka åt fel hål. När jag skulle hem igen åkte jag fel, igen. Mitt lokalsinne har aldrig varit fullt utvecklat.

EVEN IF YOU PATROLL I'LL STILL GET MY PAYROLL

2013-05-21 20:00:11
RANDOM | COMMENTS: 2
 

Förlåt för min dåliga bloggning, men jag och pollen krigar mot varandra just nu. Förra veckan förlorade jag och stannade hemma hela veckan med feber. Jag förlorade slaget, men håller nu på att vinna hela skiten. Imorrn får ni en sneakpeak på studentklänningen.

YOU WHO HAVEN'T LIT A CIGARETTE HEARD OF BOWIE OR NAZARETH

2013-05-20 22:07:18
INSPIRATION | COMMENTS: 0

WE ARE ONE ROBIN LOVE FOR LIFE

2013-05-18 19:32:26
RANDOM | COMMENTS: 10
Ikväll sitter man bänkad framför TV:n och skriker sej hes för Robin. Lördagsmyset är fixat i form av pepsi max och chips stjärnor. Ni vet såna där salta i en silver-blå påse, som bara gamla människor brukar köpa. Vuxenpoäng till mej, har även kommit på världens plan med mål att få SVT i konkurs. Om alla åker till Norge för att rösta på Sverige alternativt inte ringer och röstar blir förhoppningsvis resultatet att vi vinner igen.

RACHEL ZOE PREFALL 2013 LOOKS 2 LOVE RELEASE

2013-05-18 16:18:00
TRENDS | COMMENTS: 2
 
Snitten hintar åt samma former och trender som gäller nu. Enda skillnaden är materialblandningen som går från bomull till lack & läder. Annars verkar de vida byxorna hålla i sig, om än bli lite mer åtsittande runt låren och utsvängda nertill à la 70 tal. Jeansen lever fortfarande i exil, medans hatt & huvudbonader ligger på topp eller så har Zoe bara en stor dos av hattfnatt. Älskar cowboystuket som genomsyrar hela kollektionen, en damig hästbrud i högklackat utan jeans.
 
Kom precis på en ny kategori där jag ska tipsa om andra bloggares outfits som jag älskar, kan vara både du eller Angelica Blick. Låter det intressant? Tänkte kalla den LOOKS2LOVE

OH THAT BASE MAKES ME WANNA PARTY HE IS MY SUN

2013-05-17 19:44:00
SHOP | COMMENTS: 3
halsband & jacka - flea market
Planerar att förstöra mitt senaste inköp, men ikväll undkommer den. Ska iväg lite fort hos en kompis party, hon har nämligen fyllt år så jag kan inte slingra mej undan även om jag har varit hemma och haft feber hela veckan. Får se imorgon om jag överlevt......

ALIVE WITH LIGHT NOW IT ENDS

2013-05-16 15:58:00
CRAVINGS | COMMENTS: 20
armbanden hittar ni här
 
Blir sjukt sugen att skaffa mej en man bara för att kunna använda dem här tillsammans med honom. Du får gärna borsta tänderna regelbundet, ha humor och nörda Game Of Thrones lika mycket som jag. De la ju faktiskt ner 312 mille SEK på första säsongen, måste finnas nån som tycker om den mer än mej?

Well thank you, mate.

2013-05-15 21:29:00
| COMMENTS: 0
Tack till min underbara, extremt fina, bästa, helt fucking grymmaste vännen man kan önska sig som har suttit och pillat med min design hela dagen trots att hon haft så mycket annat att göra! Som tack så tycker jag att ni alla kan läsa hennes grymma sexblogg på HanBakOchFram.se!
 

WHEN I COME BACK AS A BLONDE WILL I GET WHATEVER I WANT

2013-05-15 16:10:00
RANDOM | COMMENTS: 8
 
Kör på samma gamla stil. La i en blondering i håret, men skulle nog ha väntat till mamsen kom hem. Siktade på isbergsblont överallt, men prickade in nerkissad snö vid hårfästet. Ja, jag överdriver, men det känns alltid mer i huvudet. Funderar starkt på att bara färga hela håret ljust turkos.

YES I AM A FEMINIST NO I DON'T HATE MEN 32 REASONS TO FIGHT FOR EQUAL RIGHTS

2013-05-15 07:10:00
INSPIRATION | COMMENTS: 3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pictures from here
 
32 anledningar att kämpa för lika värde, lika lön, lika behandling av människor. Sverige ligger som 2:a(!) på FN:s lista över världens mest våldtäktsdrabbade länder, efter U-landet Botswana. Då är inte mörkerantalet inräknat, ca 20 % av det sexuella våldet&övergreppen anmäls. Var fjärde kvinna i Sverige kommer efter 16 års ålder någon gång bli våldtagen. Risken att våldtas innan 16 års ålder är då inte inräknad. Både kvinnor och män kan vara förövaren och båda könen kan bli utsatta. Mer än 50% av Sveriges befolkning anser att den våldtagna får skylla sig själv samtidigt som mer än 60% av unga män anser att det inte är våldtäkt om offret sover.

WE SOME GO GETTERS SETTING NEIGHBORHOOD TRENDS SHOW SPLITTERS

2013-05-14 21:00:00
TRENDS | COMMENTS: 4
 
En av mina favoriter är den vida byxan med hög midja, gärna en crêpebindning för finare/tyngre fall. Från trikå och bomull till siden och satäng. Alla material är tillåtna, förutom jeans.
 
Poolturkos, fuchsia, citrongult och aprikos. Nu gäller monokromt efter all mönstermani i höstas. Satsa på ett par vida brallor i ljus aprikos och en topp i samma färgskala men annan nyans. Bryt av med en mönstrad hatt samt stora kattbrillor och är du klar att rocka stan. Ta med dej en flickig liten clutch i stil med The Great Gatsby filmen för att få plats med allt men fortfarande se chic ut.
I sommar gäller inte lager på lager, den trenden är inte kvar, inhandla istället en tunn bomberjacka i djungelmönster att slänga över axlarna när det blir för kallt eller dina axlar skymtar samma färg som tomater.
Om brallor inte är din grej kan du köra på en klänning. Mini, midi, maxi, även byxdressen i pyjamasformat är här. Allt funkar, tänk en orientalisk Twiggy som genomlider mönstermani a là randigt, rutigt och rörigt. Nu är mönstrena enklare och ser ut att ha ritats av sexåringar under lekstunden. Batik och spegelmönster håller i sig, men betydligt mer förenklade. Hoppas trendguiden hjälpte!

 
Flickig liten väska i The Great Gatsby stil. Hårdplast med överraskande detalj, helst monokrom i vita toner eller helt svart.
 

IT'S A JUNKYARD ON A WHOLE NEW LEVEL

2013-05-12 14:53:55
RANDOM | COMMENTS: 2

Loppis på Solvalla, för en gångs skull står jag bakom bordet och inte framför. Dock stoppar det mej inte från att ta med mer hem än jag kom hit med....


WILL YOU STILL LOVE ME WHEN I'M NO LONGER YOUNG AND BEAUTIFUL

2013-05-11 16:38:43
RANDOM | COMMENTS: 9
 
Har fått cravings på tonfisk och kikärtspuré. Jag räknar ändå in mig själv inom kategorin "normalstörd". Pengarna som spenderades igår skulle gå till The Sims 3 Pet(man kan ha en unicorn) men blev istället att nörda Övernaturligt för Pets va slut(UNICORN!). Herregud jag är ganska störd, men störd = awesome och awesome = unicorn.
 

DEAR LORD WHEN I GET TO HEAVEN PLEASE LET ME BRING MY MAN

2013-05-09 21:05:00
OUTFITS | COMMENTS: 17
 
 
 
 
dress - åhlens / hat - h&m / boots & bracelet - flea market / bag - bonfireco / rings - topshop / necklace - glitter
 
Mormor älskade min klänning. Man blir så glad för hon är så kort o söt o fikande o gullig o middagssovande. Har hittat min nya outfitfotograf i syster (sorry, Sanna).  Nu tror jag det blir till att bleka håret o färga topparna, men imorrn ska det spenderas pengar. Ni kommer aldrig kunna gissa på vad.

I'LL MAKE YOU SCREAM I'LL MAKE YOU LAUGH COVER YOUR BODY LIKE A PHOTOGRAPH

2013-05-09 08:43:00
RANDOM | COMMENTS: 2
 
 
Långhelgen är här, äntligen underbart. Vi ska iväg mot gnällbältet där mormor min bor. Tog med mej min baby Sony Nex för massor med bilder, nu ska vi möta upp den andra babyn, charmtrollet Ian. Man vill bara stoppa ner honom i fickan och ta med honom hem.

WHEN I GOT NOTHIN BUT MY ACHING SOUL, WILL YOU STILL LOVE ME

2013-05-08 20:46:00
SHOP | COMMENTS: 3
 
 
 
 
amethyst necklace - flea market

Hatar lila i allmänhet men kunde inte motstå. Har länge letat efter ett chrystal bullet liknande halsband och kom över denna. Turligt nog för min plånbok, ett nytt sånt kostar runt 700 lappen.

A LAST FRIEND IN A LONELY WORLD

2013-05-08 10:07:28
INSPIRATION | COMMENTS: 5
 
 
 
 
 
 
 
Photographer: Lamson To
 
Slutar vid lunch idag o efter det har man långhelg. Längtat, tyvärr spenderar jag den i min ensamhet pluggandes längst in i lägenheten dit solen inte når så man inte blir frestad att tända eld på modeteckningarna o bara gå o leva på glass i solen.
 

YOU TRIED TO HIDE AWAY SHE LEFT THROUGH THE BACK DOOR

2013-05-07 17:21:24
OUTFITS | COMMENTS: 15
 
 
 
 
dress - beyond retro / shoes - scorett / bag&jewelry - flea market / belt - second hand / ringbracelet - ginatricot / sunnies - hm / cardigan - cubus
Vet jag inte vad jag ska ha på mej, slängs en klänning à la farmorstyle på. Såhär såg jag ut i söndags, avslappnat men med lite heels. Jag är faktiskt bara 154,5 ( halvan där är väldigt viktig). Synd bara att man inte hade en halva till, ni vet väl att människor under 155 räknas som pygmèer. I'm awesome. Nu ska jag knarka Lana del Reys nya Young & Beautiful.

WHEN YOU'RE A CHARMER THE APPLES FALL YOU GOT 'EM ALL

2013-05-07 08:55:06
INSPIRATION | COMMENTS: 10
Mosters dreglande, kräkande, kramande, nypande, söta, hungriga, glada, vackra, livslyckliga charmtroll.

WITH THE TOP LET BACK AND THE SUNSHINE SHINING

2013-05-06 15:23:00
SHOP | COMMENTS: 15
 
 
 
Har länge letat efter ett par cowboyboots innan jag ramlade över dessa på loppmarknaden igår. Femtio spänn fattigare, men det är inte dåligt för ett par stövlar där man till och med ser awesome ut jagandes kossor genom gyttjan. Man vill bara slänga sig upp på pållen med lassot i högsta hugg och galoppera bort mot solnedgången.

WE TALKIN' 'BOUT THE FLEA MARKET IT'S JUST LIKE A MINI-MALL

2013-05-05 17:57:41
RANDOM | COMMENTS: 16
 
 
 
 
Krigat mot barnvagnar och säljare på loppmarknaden som sträckte sig två kilometer(!) längs med Karlbergsvägen ner mot Odenplan. Kände mig hög på livet, lycklig och pank när jag knattade fram och tillbaka med min motsvarighet till Family guy's Brian, Hannah. Mitt gäddhäng fick sig iallafall en omgång av alla påsar att bära.

YOUR HAIR IS SUCH A MESS, JUST TAKE OFF THAT DRESS, WE ARE LOOSE TAKING OFF OUR SHOES

2013-05-04 11:05:23
CRAVINGS | COMMENTS: 27
 
nly - nelly / Jeffrey Campbell - solestruck / Jeffrey Campbell - henrykole / Jeffrey Campbell - henrykole /  Ted Baker - brandos / Novita - scorett
Min student närmar sig med stormsteg och våra lärare tar mycket nöje i att vi ska springa ner, speciellt när vi ska nerför de tre spiraltrapporna. Awesome. Tänkte då att jag hur som helst ändå kommer klota som ett as även i platta skor, tänkte då ta i med hårdhandskarna och satsa stenhårt på en strike och bokstavligen rulla ner för dem. Dem här är dock inte de typiska hej-jag-tar-studenten-o-har-allt-vitt-skor men mina favoriter är nummer två. Vilken är din?

KILL SURF CITY WITH JESUS AND CROCHET CLOTHES

2013-05-03 17:53:53
INSPIRATION | COMMENTS: 14
 
tunnel vision lookbook
 
Har börjat älska fotografen Lamson To på senaste tiden. Han är så härligt missförstådd/hög som ett hus och bara allmänt överraskande. På nåt sätt lyckas han ge en hopp om människor och samtidigt få en och sätta sej ner i ett hörn och böla(I've done that). 

YOU WANT TO GROW UP TO PAINT HOUSES LIKE ME, A TRAILER IN MY YARD 'TIL YOUR 23

2013-05-02 17:37:00
OUTFITS | COMMENTS: 24
 
 
Top - nelly / Jeans - old / Bag - bonfireco / Shoes - scorett / Belt - borrowed / Jewelry - flea market
 
Solen är här, annars brukar den hålla sej borta när jag är med. Den tänkte väl att vi äntligen skulle bli kompisar, jag hoppas bara att den vill hänga med mej ikväll. Ska nämligen iväg på min långa vapendragare/partner-in-crime Hannahs skiva. Funderar stark på att dra dit i pyjamas......

I'D RATHER JUMP INTO THE COMPUTER AND LIVE HERE

2013-05-02 07:30:41
INSPIRATION | COMMENTS: 18
weheartit
Engelska nationella........fuck and wish me luck

I KNEW YOU WERE TROUBLE WHEN YOU WALKED IN

2013-05-01 09:37:57
RANDOM | COMMENTS: 15
Känner mej alltid så helt plötsligt supersnygg och allmänt hot varje gång jag är ute. Här är dock första gången man är bakis och med gott samvete kan säga, det ser fan inte så dåligt ut. JUST KIDDING!! Checka ögonen, jag är fucking gorgeous!

Follow on Bloglovin