CHARLOTTE OLYMPIA PERFUME CLUTCH CRAVING

2013-06-28 22:41:00
CRAVINGS | COMMENTS: 4
Kärat ner mej totalt i såkallade Perfume Clutches, denna är en dyrgrip som ligger på runt 500 euro när den är på rea(!). Men kan ändå inte låta bli att dregla och drömma. Någon som vet var det finns liknande i samma färg och plastic fantastic, bildligt talat, som fasen. Har fått en ny grej med genomskinliga plastiga material a.k.a lyxiga lunchlådor. Redan sett en liknande hos Zara som liknar en parfym flaska ännu mer, tyvärr hann den utgå ur sortimentet innan jag upptäckte min förälskelse. Annars funderar jag seriöst på att bara köpa en lunchlåda och lyxa till. Har såna cravings efter en sån här haha!
 

 

BLOG BREAKING - SHOOT FROM THE FRONT DEAR DOUCHE

2013-06-25 21:25:00
OUTFITS | COMMENTS: 26
 
 
 
bathing suit - H&M l skirt - weekday l kimonocardigan - arnhem clothing (gift) l shoes - scorett l bag - DIY l necklace - flea market
 
Det va inte igår vi sågs! Har spenderat veckan med flytten till den mysiga trean med inredning och uppackning av allt. Nu börjar vi äntligen komma iordning men har fortfarande inte fixat internet, eftersom det verkar vara ett gammalt uttag här i nya. Suck liksom, men efter måndag är det up&running som vanligt, så förvänta er inte mycket här nu tills dess. Ska försöka få ihop lite tidsinställda ikväll medans jag använder telefonens begränsade uppkoppling, oturligt nog har varenda granne lösen på sina uppkopplingar. Men förhoppningsvis lyckas jag ladda upp något mer nån dag innan måndag, men så länge, tjing tjong långkalsong!

AWKWARD MOMENTS WHEN YOU'RE WEARING 50's

2013-06-19 12:44:00
RANDOM | COMMENTS: 17
På nåt sätt ska jag helt plötligt stå modell för hyresgästföreningen, hur hände det här? Hjälp?

THE ONLY ACCEPTABLE TIME YOU CAN DRINK CHAMPAGNE IN THE MORNING PART l

2013-06-18 10:02:00
RANDOM | COMMENTS: 27
 
 
 
 
 
 
 
 
Studenten tog jag för några dagar sen, men har helt glömt bort att visa er lite bilder från den. Här har ni iallafall några när vi började med champagnefrukost hos bästa Sanna i hennes trädgård med mamma Sanna som agerade fotograf och grät en skvätt. Hon var så söt när hon hade förberett massor till frukost för 20 studentbrudar som inget annat vill än dricka skumpa. Efter frukosten tågade vi mot bussen till skolan samtidigt som vi vinkade till förbipasserande bilar som tutade, kände mej som en kändis. När vi väl satt på bussen var vi de jobbigaste passagerarna chaufförn någonsin haft när vi satt och sjöng ramsor åtta på morgonen, men de flesta verkade tycka det va riktigt roligt, även om de inte hade orken att sjunga med. Självklart måste varenda avslutning innehålla en kyrka, vilket vår gjorde med, men det hade blivit en dubbelbokning så alla treor fick vänta en timme utanför i solen innan vi fick komma in.

M.W'S SENSE OF STYLE SAVES THE BREASTS

2013-06-17 19:44:00
STYLEINFO | COMMENTS: 6
Den senaste flugan bland designers verkar vara samarbeten med budgetkedjor. Först ut var Isabel Marant med H&M(förväntningarna är skyhöga) och efter kommer Lindex med Matthew Williamson, som förövrigt gjorde ett samarbete med förstnämda märket för ett par år sedan. Matthew/Lindex kollektionen har fått namnet S.O.S - Sense of style som släpps 4 oktober i utvalda butiker och där 10 % av intäkterna går till att bekämpa bröstcancer. Det är alltså Lindex årliga bröstcancerkollektion som, tack och lov, inte går i rosa/lila/fuchia samt liknande nyanser som det brukar göras när två X kromosoner är inblandade. Istället djupdyker MW in i starka blåa nyanser, massa mönster och outside-the-box kombinationer. Här ovan ser ni ett smakprov som släpps och det gillas skarpt. Favoriten är väskan på första bilden och långklänningen med slitsen. Vet själv att jag inte kommer ha råd med båda, men man kan ju alltid drömma.

WINGMAN NUMBER ONE DIET CIRCLE

2013-06-17 13:22:00
RANDOM | COMMENTS: 1
Degar just nu hos officiella wingmannen Sanna i hennes soffa med Oprah's relationstips. Sommarskvaller och sol i sällskap av ett glas vin och massa mode är alltid mysigt. Okej, just nu låter jag som värsta alkisen. Men ibland får man unna sej lite.

BROTHER INTERIOR INSIDE MY SOUL YOU'RE SEWN

2013-06-16 16:32:00
INTERIOR | COMMENTS: 17
Bestämdes igår att vi skulle flytta till en trea 200 meter bort från nuvarande femman vi bor i. Blev superlycklig för mor min gick med på att jag skule få inreda vardagsrummet, men jag tvivlar starkt på att hon håller det löftet. Min "atelje"(läs extrarum) fick samma löfte, men det slutade med att hon bestämde hälften ändå.
Tänker ändå positivt och gjorde därför en liten inspo bild av känslan. Massa lyktor, en persisk matta, kuddar överallt och sittpuffar. Lite indian-high-on-life-tält-med-mönster-överallt-och-röd-som-bas. VIll helst ha några mönstrade tapeter, men blir väl vitt som vanligt. Vad tycker du mamma?

WELL, I PAWNED THE EARRINGS YOU GAVE ME

2013-06-15 19:01:00
DIY | COMMENTS: 45
 
Mina nyinköpta örhängen från Bikbok kom aldrig till användning när öronkrokarna bangade ur och ramlade av direkt. Istället har de legat glömda när jag inte hade hjärta nog att slänga dem. Så idag fick jag idèen att göra om mina gamla glajjor jag inte använt på ett tag och här blev resultatet. Limmade bara fast örhängena på sidorna med limmpistol, tog två minuter, och resultatet måste jag säga blev bra. De ser betydligt lyxigare o chicare ut nu än innan. Just the way I like it!
 

FASHION WORLD OF JEAN PAUL GAULTIER IN STOCKHOLM

2013-06-15 13:53:00
STYLEINFO | COMMENTS: 2
Nu har en utställning av världsklass landat i Sverige. Arkitektur & designcentrum börjar idag till den 22 september visa den omtalade utställningen innehållande Jean Paul Gaultiers kreationer. Inträdet ligger bara runt hundralappen för att se dem mest revolutionerande kreationerna som någonsin gjorts! Självklart kommer ni hitta mej en av dagarna dreglandes med kameran i högsta hugg.
 
"Utställningen är en samtida installation, snarare än en retrospektiv. Här visas över 120 originalkreationer från både haute couture- och konfektionskollektioner, daterade från tidigt 1970-tal och framåt. De flesta av plaggen har aldrig tidigare visats i Sverige och utställningen bjuder på några helt enastående privata lån från bland annat Madonna och Pedro Almodóvar. Tv-program, filmer, videoklipp, inspelningar från modevisningar, skisser och foton tagna av kända modefotografer (David LaChapelle, Andy Warhol, Richard Avedon, Robert Doisneau, Mario Testino, Peter Lindbergh and Pierre et Gilles, m.fl.) finns också att se."
 

RIVER ISLAND SUMMER SALE STEALS

2013-06-14 11:54:00
CRAVINGS | COMMENTS: 8
Kärat ner mej i de svarta skorna och smyckes skärpet.
 

MUCH TO DO BUT NOT WHEN I'M COUGHIN' ON THE COUCH

2013-06-13 21:09:00
RANDOM | COMMENTS: 3
 
Svetas som en apa, hostar som en gris.
Ops, där kom det en fis. Nån som kan bjuda en på is?
Ta ingen stor notis att jag är näsvis, snart kommer jag ju vara servitris, olyckligtvis(för dej).
Men med cash i fickan kan jag själv betala drickan och du kanske får en bit choklad,
när jag har en bra dag och befinner mej i samma stad.
Men det kan ju oxå bli ett blodbad resulterat i en barrikad, när jag knuffar ner dej för att nå en rea.
Tur att du kom trea, men jag kom först för jag är störst och behöver vara nyttig, träna, leva på kaninblad tjallallalallala.....so much time, so little to do. Kan bara skylla det här superkonstiga inlägget på att jag är sjuk och troligtvis hög på hostmedicin.

ISABEL MARANT POUR H&M EN NOVEMBRE

2013-06-12 10:46:00
STYLEINFO | COMMENTS: 29
      
 
Varje år ger H&M ett budgetsamarbete för oss vanliga dödliga så vi kan ta del av designerlyxen. Det här året är det ingen mindre än franska Isabel Marant som ger ut sin egen budgetkollektion. Kläderna kommer även innehålla lite accessoarer men mestadels bestå av kläder som riktar sig till kvinnor och den yngre målgruppen. Men denna gång går hon steget längre och släpper även en limiterad herrkollektion, något hon aldrig tidigare gett ut.
Jag längtar redan och kommer köa likt en hemlös som den mönsterälskare jag är. Isabel vet hur man får fram det lyxbohemiska i varje tyg och lyckas leka mycket med snitten men klarar fortfarande av att få det chict och inte överdrivet. Hoppas på emeraldgrönt tillsammans med mönster längs med urringningar och massor med böljande tyger. Lite hattar skulle inte heller sitta fel tillsammans med skor trippandes på smal klack matchat till tajta raka brallor med låg midja.
 

EATING SOFT ICE CREAM CONEY ISLAND QUEEN

2013-06-11 21:16:20
OUTFITS | COMMENTS: 17
 
 
 
 
 
bathing suit - victoria's secret l top&pants - 2hand l jewelry - gifts l shoes - flea market l bag - bonfireco l sunnies - åhlèns

Nu har man varit på både vapendragares utspring och mottagning, va ganska skönt att det va så många gäster i ens egen ålder utan hämningar. Men dagen är inte slut än, nu blir det efterfest i rålis med gott sällskap, filtar, random människor och studenter i massor. Känns skönt att man inte är den enda arbetslösa människan där ute.

LIFE IS A VELVET CROWBAR HITTIN' YOU OVER THE HEAD

2013-06-11 12:25:00
CRAVINGS, RANDOM | COMMENTS: 3
 
Hittade dessa godingar på morgonen inne på H&M's rea. Kan inte annat annat än älska de glittriga stenarna, får ännu mer cravings av den blåa färgen matchat med smutsigt guld. Lite skit är bra för magen och snyggare för outfiten! Nu ska jag dra mej iväg till min långa sidekick Hannah's utspring och skiva, förvänta er massor med bilder & outfit från en salongsberusad brud. Jag har nämligen en väldigt stor kärlek till skumpa. Om mamma tar ett glas vin en tisdagskväll, lyxar jag till det med skumpan.

CHAIN ANKLE STRAPS MEANS I'LL NEVER LET YOU GO

2013-06-10 18:20:00
DIY | COMMENTS: 20
 
Hittat världens coolaste app, som även har en hemsida, där kvinnor lägger ut tips o länkar till allt från inredning till 10 tips att tänka i vardagen. Den heter allwomenstalk och älskar deras DIY kategori där jag även såg denna guide på hur du spicar upp ett par gamla skor.
 
 
Du behöver: ett par skor där du kan ta ur anklestrapsen. En kedja på 50 cm, två stängningar, en rundtång, en klipptång och två små ringar för stängningen.
 
 
Ta ut strapsen och klipp en lika lång kedja, lägg till några extra länkar ifall den blir för kort och klipp. Se till att den inte blir förkort, är du osäker, linda den ett varv runt din vrist och se till att den räcker.
 
Sätt fast de små länkarna i varje ände och se till att de sitter fast. Stängningen ska därefter fast på den ena änden. Trä in dem i hålet bak och justera hur du vill och behövs. Klipp bort överflödiga länkar och resultatet blir såhär!
 

MY THROAT ENJOYS TEA RIGHT NOW I FEEL THE LOVE

2013-06-10 14:54:01
RANDOM | COMMENTS: 18
 
 
Skulle åkt och skrivit ut CV, skulle sökt massa jobb i butiker, skulle köpt nya nålar och ett strykjärn. Men fastnade i sängen med en ond hals som inte vill annat än att svida. Blev därför en hemma dag på soffan framför Project Runway med svart tropiskt te i min nya studentmugg och persikor i sockerlag. Sitter också och ritar ut lite grejer jag ska sy nu när jag äntligen har fått tag på tio kilo mönsterpapper. Mönster menas inte med allt krimskrams i tyget utan delen du klipper ut ur tyger, lite som framtröja &baktröja och ärm. Det är ett jäkla pill, millimetrar, 90 grader och matte när man ska rita ut. Turligt nog ligger solen på lite så man kan rita lite i vardagsrummet.

PEARLS ARE A GIRLS BEST FRIEND SPECIALLY RIHANNA

2013-06-09 08:29:00
LOOKS2LOVE | COMMENTS: 6
 
Startar söndagsmorgonen med den nya LOOKS2LOVE kategorin som täcker olika outfits. Allt ifrån kändisar till din håriga granne samt olika lookbooks och andra bloggarens senaste klädval. Allt mellan himmel och jord råder i denna kategori och först ut är supercoola RiRi när hon sjöng på den årliga VS showen. Här nedan hittar ni liknande vad hon hade på sej, men runt tusenlappen istället för miljonen. Hoppas ni diggar den nya kategorin lika mycket som jag. Självklart kan ni också tipsa om olika outfits inkluderat era egna. Det spelar ingen roll vart outfiten kommer ifrån eller vem som har den, allt räknas!
 
shoes - asos I dress - H&M I glasses - karmaloop

I'M GONNA FIND MYSELF A PAISLEY FABRIC YARD & SHOP HARD

2013-06-08 19:31:00
OUTFITS | COMMENTS: 4
 
 
 
jeans - h&m I top - 2hand I shoes - scorett l jewelry - ur&penn l bag - bonfireco l sunnies - flea market
 
När jag satte på mej det här imorse, trodde jag aldrig mamma skulle låta mej gå utanför dörren i bar mage. Konstigt nog tyckte hon det va sjukt snyggt samt uppmuntrade mej att flasha naveln. Efter det ringde jag Hotell Beckomberga(psyk) för att boka en weekend till henne. Nu har jag äntligen kommit hem med alla nya tyger & mönsterpapper, lördagskvällen spenderas framför symaskinen. Ingen utgång för mej tills jag fått rösten tillbaka!
 
 
PS. Glöm inte att kolla in min polare Hannahs sex&samlevnadsblogg, jag lover er ett gott skratt minst! Tryck på bilden för att komma dit:
 

SHOPPING LIKE NO OTHER AT THE CHEAPEST PLACE IN TOWN

2013-06-08 13:50:00
RANDOM | COMMENTS: 2


Befinner mej just nu inne i på Åkes i Sundbyberg, tygbutiken som blev känd genom sin medverkan i Project Runway Sverige. För alla er syintresserade har ni verkligen missat något när ni inte vandrat längst in i labyrinten på deras grossistlager. Tyger i massor för inköpspriser, det kan inte bli bättre än såhär. Går troligtvis loss på mer än tusenlappen.....(ångest som en arbetslös).


MADELEINE MARRIES IN VALENTINO

2013-06-08 11:26:00
INSPIRATION | COMMENTS: 0
Den viktigaste detaljen med ett bröllop är självklart klänningen, jag är ju modedesignelev. Och jag bara längtar längtar längtar efter att få se Maddes klänning! Victorias med båtringningen var en väldigt klassisk och typisk model och jag hoppas Madeline tagit efter Chris med amerikanskt överdåd. Jag är väldigt sugen på en klänning med lite genomskinliga spetsdetaljer, pärlbroderier, massor med mönster, men ändå enkla snitt. Som kunglighet har hon strikta regler att hålla sig till när det kommer till klänningen såsom att den får inte vara för urringad, inga höga slitsar och inget för genomskinligt. Men jag hoppas verkligen på att få se Madde med ett hundra miljoner meter släpp, vågigt hår och lite accessoarer med fokus på en extravagant åtsittande coutureklänning med broderier överallt och hög i halsen! Grattis Madde! Tihi!

SUNNIES FLY LIKE THE BLUE GREEN AUTUMN SKY

2013-06-07 12:07:00
CRAVINGS, TRENDS | COMMENTS: 12
En av sommarens största trender och min nuvarande craving gäller pilotglajjor i färgat spegelglas. Den ultimata modellen är ju självklart Ray Bans Aviator i grönt glas. Men alla har ju inte ett par hundringar växandes på träd, utan får istället satsa på budgetalternativen. Jag vet inte med er, men själv tappar jag i genomsnitt bort ett par solglasögon två gånger i veckan, känns lite onödigt att då slänga pengar/solisar i sjön(bokstavligt talat!), blir därför då några av de billigare budgetisarna som ligger runt hundralappen, men är fortfarande lika coola. Nu ska jag sluta dejta soffan och åka iväg till textilbutiken i sumpan, har nämligen fått massor med fint i studentpresent och känner mej otroligt inspirerad och taggad!

I COVER MY EYES JUST LIKE TIVOLI FAIRGROUND AND HONEYBEES

2013-06-07 07:44:00
INSPIRATION | COMMENTS: 4
 
 
 
Invigde mina nya solglajjor under nationaldagen när vi va på picknick i Hässelby Gårds Slottspark. Massiv folkmängd runt tivolit som slagits upp för att fira Sverige. Fanns till och med sockervadd och heliumballonger. Hade dock inga cash med mej, annars hade ni sett maken på en kul videoblogg. Men det kanske kommer upp en ändå när jag har fått tillbaka rösten efter allt skrikande på studenten. Älskar att gå all out!

DIY GRADUATION DRESS / 10 KILOS IN ONE WEEK

2013-06-06 16:47:00
CREATIONS, OUTFITS | COMMENTS: 20
 
 
 
 
dress - design&sewn by me / shoes - 2hand / hat - abcgruppen / bag - glitter
 
När jag stolt visar upp min studentklänning brukar de flesta säga: Oj? fint. Och frågar var jag köpt halsbandet. Det finns inget halsband......Jag sydde på varje pärla för hand. Reaktionen då blir en öppen käft kombinerat med frågande blick och ett tvivelaktigt svar: neeeeeeeee? Det kan du väl inte?
Jo, jag är knäpp nog att ta mej an ett hundratimmarsprojekt när jag bara har en vecka kvar och massor med göra. Men bra blev den iallafall!
 
PS. Älskar att man är så jäkla uppsvälld efter all tårta här haha!

SOME HAVE TEN YEARS LEFT OFFICIALLY UNEMPLOYED

2013-06-06 11:06:00
RANDOM | COMMENTS: 12
För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har taaaagit stuuuuudeeeeenten! FYFAN VA JAG E BRA! Sista dagen igår någonsin som ModeDesign elev på St Martins gymnasium, nu börjar det nya livet!

TELL HIM THAT YOU LET HIM IN, FATHER TELL ME IF YOU CAN

2013-06-05 13:01:00
OUTFITS | COMMENTS: 8
dress - nelly.com / cardigan - h&m / shoes - 2hand / bag - glitter
 
Förhoppningsvis vid den här tiden har jag svårt att gå rakt, medans ni väntar på bättre tider och nyktra blogginlägg så bjuds det på en gammal outfit.

SING INTO THE STUDENT'S HAPPY DAYS

2013-06-04 20:57:00
RANDOM | COMMENTS: 3
 
 
 
 
 
 
Bara en idag kvar, idag smällde studentlunchen och fick en flaska à la Magnumsize när jag frågade efter ett glas cider. Innan dess blev jag klassens pratkvarn, man kan ju inte annat än att hålla med. Imorrn flödar skumpan för att man är officiellt arbetslös, vi börjar sju på morgonen hemma hos Sanna med Champagnefrukost. Ni kommer även äntligen att få ta del av min studentklänning(jag sytt själv)! SJOLAHOPP!

WHO WEAR SHORT SHORTS I WEAR SHORT SHORTS

2013-06-03 21:22:00
CRAVINGS | COMMENTS: 28
Zara - 299 SEK
 
Blivit smått besatt av mönstrade shorts i lös modell. Nu har de stora kedjorna börjat haka på den populära trenden även om de fortfarande satsar på säkra kort som korta tighta jeansmodeller. Får cravings på hög nivå av de grönblå. Skulle svimma av om det fanns en topp i samma tyg, tänk så awesome att glida runt i sommar och få går-du-ut-i-pyjamas-&-högklackat-blickar.

WE'RE IN THE PONTIAC FROM JULY TO JULY A FLOWER MOTEL

2013-06-03 12:42:00
CREATIONS | COMMENTS: 36
 
 
 
Den som gissar rätt var klänningen kommer från får en gåva hem på posten.
 
Följ gärna på bloglovin Follow on Bloglovin och tipsa om tävlingen på din blogg för större chans att vinna!
 
Tävlingen är avslutad!

GOT A GUN CREW FROM GRANDMA'

2013-06-02 22:01:47
RANDOM | COMMENTS: 6
Farmors citat: Varför tar folk med sej massa blommor, va i helvete ska jag med dem till?
Idag har det varit hundra miljoner grader ute + sol. Ber till Gud att brun är färgen man får.

Follow on Bloglovin